Actueel

Assortimentsaanpassing voedingssupplementen

Met ingang van 19 augustus 2019 worden de voedingssupplementen Cogniton Focus en Combizym niet langer op de Nederlandse markt uitgeleverd. Dat betekent dat beide voedingssupplementen nog een beperkte periode verkrijgbaar zijn bij (online) verkooppunten, voor zover deze nog over eigen voorraad beschikken.  

Will Pharma heeft besloten te stoppen met de verkoop van Cogniton Focus en Combizym in Nederland, omdat het niet langer rendabel is deze in het assortiment te houden.  

De organisatie legt voor de uitbreiding van haar portfolio haar bedrijfsfocus op (recept)geneesmiddelen.  

Voor aanvullende vragen is een Q&A opgesteld:  

Q&A Cogniton Focus 

Q&A Combizym 

 

Over Cogniton Focus 

Cogniton Focus is een voedingssupplement samengesteld uit Ginkgo biloba, vitamine D3, selenium en fosfatidylserine. 
Ginkgo biloba heeft als eigenschap dat het de bloedcirculatie ondersteunt. Hierdoor heeft Ginkgo biloba een gunstige invloed op het geheugen en het concentratievermogen.  

Over Combizym 

Combizym is een voedingsstupplement dat wordt gebruikt bij spijsverteringsklachten die optreden wanneer de alvleesklier onvoldoende in staat is om zelf de enzymen aan te maken die voor de vertering van het voedsel nodig zijn. De tekorten die dan ontstaan worden door de in Combizym aanwezige enzymen aangevuld. De samenstelling bestaat uit gember, selenium en pancreatine. 

 

WP-2019-002

Post a Comment