Actueel

Will Pharma Team tijdens Zuiderzee Klassieker 2017

Zuiderzee Klassieker 30 september 2017

Zuiderzee Klassieker...
Will Pharma Team tijdens Zuiderzee Klassieker
Fiets je mee tegen darmkanker?

Will Pharma is letterlijk in zee gegaan met de Zuiderzee Klassieker: de sponsorfietstocht tegen darmkanker van de Maag Lever Darm Stichting.
Dit jaar stappen we weer op de fiets om geld bij elkaar te fietsen voor onderzoek naar spijsverteringsziekten. In 2016 fietsten 1250 sportievelingen een bedrag van bijna EUR 250.000 bij elkaar. Daarmee maakten ze meer onderzoek naar darmkanker mogelijk. Fiets ook mee op 30 september!
 
Het partnership dat Will Pharma met de sponsorfietstocht is aangegaan, betekent dat we bijdragen aan de strijd tegen darmkanker - door financiële steun én door met zoveel mogelijk collega’s mee te gaan fietsen! We hebben nog een aantal vrije plekken in Team Will Pharma, dus pak je fiets uit de schuur en meld je gauw aan - via info@willpharma.com.
 
Fietsen tegen darmkanker
Elk jaar krijgen ruim 15.000 mensen in Nederland te horen dat ze darmkanker hebben. Dat betekent 15.000 families, elk jaar opnieuw, die met de ziekte te maken krijgen. Daarmee is darmkanker de meest voorkomende kanker in ons land. Dat moet stoppen.
 
De Zuiderzee Klassieker is een fietstocht met als doel zoveel mogelijk geld inzamelen om onderzoek naar darmkanker te financieren, via de Maag Lever Darm Stichting. Want alleen door onderzoek te doen, kunnen we darmkanker de wereld uit trappen.
 
Fietsen en feesten; 30 september in Almere
Op zaterdag 30 september is het zover. Op de Grote Markt in Almere wordt het startschot gegeven voor de Zuiderzee Klassieker. Samen met honderden mede-deelnemers en je collega’s trap je darmkanker de wereld uit.
 
                                                       Zuiderzee Klassieker...
 
Afstanden variëren van 60, 120 (door natuurgebied Oostvaardersplassen) tot 180 kilometer (rondom Markermeer). Na de finish komt iedereen weer bij elkaar op de Grote Markt in Almere, waar de rest van de dag en avond een compleet cultureel festival op poten is gezet; met volop muziek en entertainment! Meer weten over deze dag, de tocht of het doel? Kijk op www.zuiderzeeklassieker.nl.
 
Fiets je mee voor dit prachtige doel? Geef je gauw op voor Team Will Pharma, door te mailen naar info@willpharma.com.

Post a Comment