Actueel

Will Pharma sponsor van het jaarcongres GRZ 2017 - Samenwerken en uitdagen

Samenwerken & Uitdagen ​in de Geriatrische Revalidatie
 
Het  jaarcongres GRZ vindt op 27 januari 2017 plaats  in het inspirerende theater van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF).

Goede ideeën uit de geriatrische revalidatie (GRZ) en de medisch-specialistische revalidatie (MSR) ontmoeten elkaar. Hoe bouwen we voort aan ontwikkelingen binnen de Geriatrische Revalidatie (GRZ)?

Op interactieve wijze worden professionals en management uitgedaagd om samen koers te bepalen in de geriatrische revalidatie. Eenieder participeert in programmaonderdelen waar innovaties, casuïstiek en best-practices worden belicht en krijgt direct toepasbare adviezen en uitdagingen mee.

Hoogleraren GRZ en MSR schetsen hun uitdagingen en tonen de samenwerkingskansen in de revalidatiesector. Diverse interactieve workshops en pitches borduren voort op het thema ‘Samenwerken & Uitdagen’ en worden afgewisseld met ‘luchtige’ programmaonderdelen.
Het Jaarcongres GRZ mikt op een breed publiek van GRZ-behandelaren, GRZ-verpleging en verzorging, GRZ-management en geïnteresseerden uit andere sectoren.

Post a Comment